2011. december 14.

Kreatív építkezés - füzettégla

A Kreatív Homokozót csakis kreatívan lehet építeni. Nem lenne túl fantáziadús megoldás kész homokozót venni és azt kreatívnak megnevezni, ugye?

Bár lelkesen építkezünk négy kezünkkel, vannak olyan dolgok, amit nem tudunk előállítani, vagy úgy gondoljunk, hogy más alkalmasabb erre. Ilyenek a tárhely, honlap, majd különböző eljárások, hogy valami jogi formába préseljük magunkat. 

Mit is mondtam? Nem tudjuk 4 kézzel előállítani? Dehogynem, pont azt tesszük. A kezünk alól kikerülő füzetek majd téglává alakulnak, és várhatóan január közepére fel is épül a Kreatív Homokozó!

Ha van kedved hozzájárulni az építkezéshez, és a kellemest a hasznossal összekötni, ezt többféleképpen is megteheted:

- vásárolhatsz magadnak vagy ajándékba egy SK vagy kész füzetet ITT
- megálmodhatsz egyet magadnak vagy másnak, amit boldogan elkészítünk
- megosztod az információt a füzetekről akár a blogtérben, akár FB-n, vagy másutt  (a személyes kontaktust se zárjuk ki, virtuális világ ide vagy oda :-)
Mindezt köszönettel vesszük.



Most csöppentél ide és kíváncsi vagy, mi épül itt? A Kreatív Homokozó kétkezi és szellemi kreativitásfejlesztő műhely. Kutatjuk és tanulmányozzuk a kreativitás mivoltát, annak minden szegletét. Nem öncélúan, tudjuk, hogy a kreativitás megélése fontos kulcs önmagunkhoz, egymáshoz és a tudatos élethez. Sokan vagyunk, akik a kreativitás megélése és az alkotói (nem kell művészetre gondolni!) folyamat által megtaláltuk magunkat, mindennapi és azon túlmutató boldogságunkat, a teljesség és az öröm forrását. Ennek a tudásnak építünk játszóteret, mert a kreativitás egy játék! Könnyed, vidám, határtalan játék. Játék, ahol szabályok nincsenek, vagy ha mégis, azt egy mondatban össze lehet foglalni: a határok benned vannak, a szabályokat te alkotod!

Hívunk és várunk egy szabad és örömteli játékra, tarts velünk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményed értékes építőelem, mondd el!
Köszönettel vesszük.