2013. február 4.

Varrd bele a szíved csücskét...

Nem ez minden alkotásunk lényege? Belegyúrni, -varrni, -kötni , -tenni magunkból egy darabkát abba, amit csinálunk, ott, ahol éppen vagyunk. 
Önazonosság. Fontos, mondhatni nélkülözhetetlen tulajdonság, amit nem mindig könnyű megszerezni, megtartani vagy épp újrafelfedezni önmagunkban.
Az előző posztban mutatott füzet minden ideg(vagy ha úgy tetszik textil)szálával felvállalja, hogy a gránátalmához szoros kapcsolat fűzi: nem csupán a borító mintája formázza a gyümöcsöt, de maga a borító anyaga is gránátalma főzetében érlelődött szép sárgára.


Február  9-én, szombaton 14-18 óra között lehetőséget kínálunk, hogy ki-ki kereshesse, megélhesse ezt a fontos és felszabadító tulajdonságot. Ekkor tartjuk a következő füzetdélutánt, ahol a szokott nyitott és támogató légkörben, kávé és tea, no meg az anyagok, tűk és egyéb eszközök, és nem utolsó sorban egymás társaságában ki-ki elkészíthet 1-2 füzetborítót.


Ami az alkalom extra aktualitását adja, az a közelgő Valentin nap, így a készülő borítót akár erre az alaklomra is készíthetitek! 
Természetesen nem kötött a téma, csupán lehetőség, hogy személyre szabott és saját készítésű aprósággal lepjük meg a szeretett személyt.

Az alkotás saját részre vagy későbbi alkalomra is megengedett :-)
Ezúttal a gyakorlatra helyezzük a hangsúlyt, és technikai megkötések nélkül vágunk neki a délutánnak. Minden alapanyag (a fenti gránátalmával festett pamutbatiszt is :-) és eszköz rendelkezésre áll majd, igen széles skálán. Aki volt már nálunk hasonló rendezvényen, tudja, mire gondolunk :-)  Gyertek, varrjátok bele a szívetek csücskét egy-egy borítóba!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményed értékes építőelem, mondd el!
Köszönettel vesszük.